torsdag 2. september 2010

BRUK PENGER!

Hei folkens!

I går fikk jeg høre av Olav Leine (velferdssekretær i siviltjenesten) at vi sivilarbeidere i gjennomsnitt bare bruker litt over 1000kr hver i velferd!!

Vi klarer vel å bruke litt mer enn det!
Jeg vil oppfordre alle i tjeneste til å bruke tilbudene dere har!

De fleste velferdstilbudene i siviltjenesten er det VELDIG enkelt å søke om (alt på e-mail), og noen tilbud trenger du ikke engang søke om!

Her er ett tips:
Velferdskveld!

1.
Hook up med en sivilarbeider i nærheten (om du ikke kjenner noen, så finn via "I Siviltjeneste" Facebookgruppa!). Avtal å gå på kino, bowling, konsert eller noe annet morro.

2.
Deretter send en enkel elektronisk søknad her:
Velferdskveld søknad
Der må du må skrive hva dere heter, løpenr, e-mail, litt om hva dere skal f.eks "kino + godteri", og hva dere tror det vil koste f.eks "400kr pr. pers"
Du får dekt 75% av utgiftene opp til 500kr pr. pers!

FERDIG!!

Om du ikke har vært på veldig mange velferdskvelder før(det begynner å bli mange hvis du har hatt 4-5..), så vil du få en mail med et posetivt svar fra Olav i løpet av dagen eller neste dag, og så kan dere gå ut og bruke skattepenger! :)

HUSK å få spesifisert kvitering!! Dvs. at kviteringen må ha ditt kredittkortnummer på (eller ditt navn og deres signatur på..)! Så sender du inn kvittering etterpå og får det dekt.

Les om flere slike FETE tilbud her:
VELFERDSTILBUD

Lykke til! :)

1 kommentar:

  1. Høres awesome ut! Det tilbudet skal brukes!

    Mvh Emíl, Oslo

    SvarSlett